5 Şubat 2013 Salı

Yüksek kaliteli


Yüksek kaliteli H.264 kullanarak, PC'nizde yüksek tanımlı video ve TV programları kaydedin!
HD PVR dünyanın ilk High Definition 1080i kadar çözünürlükte gerçek zamanlı H.264 sıkıştırılmış kayıtlar yapma için video kaydedici. Video oyun konsolları ve kablolu TV ve uydu set üstü kutular HD-PVR kayıtları komponent video (YCrCb), yerleşik bir IR blaster otomatik zamanlanmış kayıtlar için TV kanallarını değiştirmek için. Ses beş kanallı Dolby Digital ile iki kanal stereo ya da optik ses kullanılarak kaydedilir.

HD PVR modeli 1212 ve HD PVR Gaming Edition arasındaki farklar
HD PVR modeli 1212 ve HD PVR Gaming Edition: HD PVR iki sürümü vardır. Burada farklılıklar şunlardır:

HD PVR 1212 kablo veya değiştirerek uydu set üstü kutusu kanalı kontrol etmek için bir IR blaster kablosu içerir. HD PVR Gaming Edition bir Xbox 360 veya PS3 kolay bağlantı için bir Komponent Video kablosu vardır.
HD PVR ve HD PVR Gaming Edition Hem canlı TV veya video kaydetmek için "aracılığıyla herhangi bir gecikme geçiş" bizim var
HD PVR modeli 1212 Arcsoft Total Media Extreme artı Arcsoft Media Convert içerir. Media Convert bir iPad ya da diğer taşınabilir medya çalar onları böylece sizin kayıtların biçimini değiştirmenize olanak verir. HD PVR Gaming Edition yakalamak ve YouTube'a yüklemek ile Arcsoft ShowBiz içerir. Bir medya dönüştürücü HD PVR Gaming Edition dahil değildir.
HD PVR kayıt yer alıyor belirtmek için mavi bir rekor ring kullanır. HD PVR Gaming Edition yeşil bir rekor ring kullanır.
Kayıt formatı Blu-ray uyumlu diskleri yakmak için kullanılan AVCHD olduğunu. 5 Mbit / sn kaydedilen HD kayıtlarınızı iki saat, bir Blu-ray disk oynatıcı oynatmak için standart bir 4.7 GB DVD-R veya DVD-RW diski üzerine yanmış olabilir.

1080i HD PC'nizde oynamak için Xbox 360 veya PS3 oyunu kaydedin! HD arkadaşlarınızla en iyi oyun paylaş!
HD PVR için popüler kullanım alanlarından biri video oyun kaydetmek içindir. Gibi GeekTonic üzerine şunları söyledi:
"Şimdi bana oyunları oynamak izliyor herkes onları uyutmak için kesin bir yol olduğunu düşünüyorum - benim videogame performansı veya en azından gülmek Ama biliyorum kullanarak videogamers çok büyük bir sayıdır HD-. kendi video oyun kaydetmek için PVR.

Yoluyla HD PVR video geçişi için TV monitörü üzerine sıfır gecikme verir ve aynı zamanda yüksek tanımlı video kayıtları oluşturur! Üzerinden video geçiş Tv'niz üzerinde oyun oynamak için izin verirken HD oyununu kaydetmek için komponent video giriş ve çıkış kullanır. Kayıt diyagramı sayesinde bizim Geçiş görmek için, yukarıdaki "Bağlayıcı diyagramları" düğmesini tıklatın.

Kendi HD video kitaplığı oluşturma ... Bir yüksek çözünürlüklü Blu-ray uyumlu bir formatta HD PVR kayıtları yakmak!
HD PVR şaşırtıcı kayıt kalitesi en sevdiğiniz TV programlarını kişisel arşiv sağlar. Bir yüksek çözünürlüklü Blu-ray formatında standart bir DVD disk (en fazla iki saat) üzerine onları yakmak sonra, HD TV programlarını kaydedin. . Ardından bir Blu-ray oynatıcı bu diskleri
Not: Yüksek çözünürlüklü HD PVR kayıtları bir DVD oynatıcı çalınamaz.

HD PVR herhangi bir komponent video donanımlı HD set top box bağlanır. Iyi kalite için, optik ses girişi yanı sıra iki kanallı stereo içerir. HD PVR ayrıca standart tanımlı kompozit ve S-Video girişleri var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. DIGITURK ESENYURT - İletişim e-mail: seo.istanbul.tr@gmail.com
Template Creating