5 Şubat 2013 Salı

Tv uydu programları


Yeni! Bir PC video oyun veya kablo veya uydu TV programları için dahili HD kaydedici göre!
Colossus is a High Definition yüksek kalitede H.264 kullanarak 1080i çözünürlükte gerçek zamanlı video kayıtları yapımı için video kaydedici.

HD PC oyun sistemleri Colossus kayıtları HDMI video, artı doğrudan bir Xbox 360 veya Bileşen Video girişi kullanarak bir PS3 HDMI kaydedebilirsiniz. buraya tıklayın Toplam PC Gaming yayınlanan Colossus bir yorum görmek için.

Colossus da otomatik zamanlanmış kayıtlar için TV kanallarını değiştirmek için yerleşik bir IR blaster ile kablo TV ve uydu set üstü kutularından Komponent Video (YCrCb) kaydeder.

! Colossus HDMI girişi bağlantı noktası ile herhangi bir un-şifreli HDMI kaynağından 1080i HD video kaydı yapabilirsiniz
Not: HDMI Xbox 360 artı çoğu video kamera geliyor Şifrelenmemiş. Çoğu kablo ve uydu TV top kutuları şifrelemek HDMI çıkışı ayarlayın, böylece bu kaynaklardan kaydedemezsiniz.

Ses beş kanal Dolby AC3 iki kanal stereo ya da optik ses kullanılarak kaydedilir. AC3 optik ses bir geçidi şudur: AC3 (ve aynı zamanda optik çıkış konektörü aracılığıyla çıkış) kaydedilmiş olur gelir hangi formatta olursa olsun.


Büyütmek için tıklayınız
Kayıt formatı Blu-ray uyumlu DVD diskleri yakmak için kullanılabilir AVCHD olduğunu. 5 Mbit / sn kaydedilen HD kayıtlarınızı iki saat, standart 4,7 GB DVD-R ya da bir Blu-ray DVD oynatıcı oynatmak için DVD-RW diske yanmış olabilir.

Buraya tıklayın Toplam PC Gaming yayınlanan Colossus bir yorum görmek için.

Video oyun kaydedin
Colossus için popüler kullanım alanlarından biri video oyun kaydetmek içindir. Gibi GeekTonic üzerine şunları söyledi:
"Şimdi bana oyunları oynamak izliyor herkes onları uyutmak için kesin bir yol olduğunu düşünüyorum - benim videogame performansı veya en azından gülmek Ama biliyorum kullanarak videogamers çok büyük bir sayıdır HD-. kendi video oyun kaydetmek için PVR. "

Sizin çok oyunculu PC oyunu yavaşlatmadan, bilgisayarınızda oynatmak rekor!
Colossus ile serin bir hile döngü grafik kartından Colossus üzerindeki HDMI girişi HDMI çıkışı etmektir. Bu şekilde, tüm aşağı PC yavaşlatmadan, sabit disk aynı PC'lere PC'nizden multiplayer oyun kaydedebilirsiniz. İnanılmaz bir özelliği, yalnızca Colossus yapabilirsiniz! Not: Kayıt MPOG oyun oynamak için, bir HDMI çıkışı, video kartı gereklidir ve bir HDMI splitter gerekebilir.

Kablo TV ya da HD uydu TV programlarını kaydedin. Kendi HD video kütüphane oluşturun!
Colossus şaşırtıcı kayıt kalitesi en sevdiğiniz TV programlarını kişisel arşiv sağlar. Yüksek çözünürlüklü AVCHD formatında standart bir DVD diske (iki saat) üzerine onları yakmak sonra, HD TV programlarını kaydedin.

Colossus herhangi bir komponent video donanımlı HD set top box bağlanır. Eğer eski ev video kasetleri kaydetmek ve daha sonra bir DVD diske yazabilir bu yüzden Colossus da standart tanımlı kompozit girişi vardır. (S-Video isteğe bağlı kablo mevcuttur girdi.)

Plug-in Hauppauge ile Windows 7 Media Center Rekor kablo veya uydu TV
Windows 7'de Windows Media Center artık kablo TV ve Colossus artı evinizde kablo veya uydu set üstü kutusu kullanılarak uydu TV programlarını kaydedebilirsiniz. All you need Colossus ve bizim özel Windows Media Center plug-in. plug-in artı talimatları almak için buraya tıklayın .

Blu-ray DVD diskleri içine eski ev video kasetleri açın
Ayrıca Blu-ray diskler halinde eski VCR kasetleri açmak için Colossus kullanabilirsiniz. Colossus kullanarak video kasetler kaydedin ve daha sonra PC'nize Blu-ray biçimlendirilmiş DVD diskleri yakmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. DIGITURK ESENYURT - İletişim e-mail: seo.istanbul.tr@gmail.com
Template Creating