5 Şubat 2013 Salı

Basın Bültenleri


Basın Bültenleri
EyeTV Mobile ve Dyle ™ Mobil TV iPad ve iPhone'lar Canlı Televizyon getirmek
San Francisco, New York ve Los Angeles, 19 Kasım 2012 - Elgato, Mac, PC, iPhone ve iPad için TV ve video çözümleri alanında dünya lideri ve Dyle ™ mobil TV, Mobil İçerik Girişim bir canlı yayın hizmeti ( MCV), bugün EyeTV Mobil aksesuar, taşınabilir TV içine iPad, iPod Touch ve iPhone cihazlarında dönecek iOS cihazlar için bir Dyle Mobil TV uyumlu TV tuner sunulduğunu duyurdu. Aksesuar tüketiciye canlı TV getirmek için dock konektörü üzerinden doğrudan iOS cihazlar bağlanır. Ultra-kompakt ATSC Mobil tuner kullanımı için minyatür bir anten mobil TV sinyallerini alır on-the-go, veya evde veya ofiste geniş yelpazede sağlayan bir çubuk anten,. Tüketiciler duraklatma / yetenekleri sürdürmek ve detaylı program rehberi (EPG) bilgileri erişim de dahil olmak üzere TV izleme özellikleri bir dizi sağlar ücretsiz EyeTV Mobile uygulaması ile canlı TV erişebilirsiniz.
-The-go eğlenmek
"Bu bizim için heyecan verici bir zaman, birlikte Elgato ile, bir el televizyon setine mevcut akıllı telefonlar ve tablet açabilirsiniz tüketicilerin daha geniş bir grubu, Dyle mobil TV genişletmeye devam" Salil Dalvi ve Erik Moreno, MCV co-Kadrolarının dedi.
"Biz iPad'in güzel ekran Dyle Mobil TV getirmek için heyecan duyuyoruz," Markus Fest, Elgato CEO'su ekledi. "Kullanıcılar TV şovları ve etkinlikler geniş bir yelpazede keyfini mümkün olacak on-the-go hiç kendi veri planları dokunmadan."
EyeTV Mobil aksesuar bir tüketicinin iOS dock bağlantısı bağlanır ve canlı haber, spor, ve zevk için tüketicilere şu olanakları Bu tür yerel FOX ve NBC TV istasyonları (piyasa göre değişir) olarak katılan istasyonlarına eğlence programları. Bir internet bağlantısı gerektiren veya herhangi bir mobil verileri kullanmak değildir yani tuner anten televizyon sinyali alır. Ücretsiz EyeTV Mobil Uygulaması ile Çalışma, tuner de izleyicilerin Dyle istasyonları katılan canlı TV yayını görüntüleniyor kendi iPad, iPod Touch veya iPhone, TV izleme özellikleri bir dizi keyfini çıkarmanızı sağlar. Dyle ortağı istasyonlardan yayın canlı TV ek olarak, kullanıcıların belirli bir pazarda mobil yayın olabilecek diğer istasyonlarına erişebilirsiniz. Dyle TV ABD nüfusunun yaklaşık yüzde 55 ulaşarak, 35 piyasalarda fazla 90 istasyon edinilebilir.
Özellikler
EyeTV Mobil aksesuar ATSC-Mobile yayın endüstri standardı teknolojisini kullanır. Bu minyatür bir anten (MCX), manyetik tabanı ve çıkarılabilir emme fincan ile bir çubuk anten, basılı Hızlı Başlangıç ​​Kılavuzu ve bir USB şarj kablosu (bir iPad şarj etmek için tasarlanmış değil, EyeTV Mobil batarya ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır) ile birlikte gelir. EyeTV Mobile uygulaması iOS 5.1 (veya daha yenisi) gerektirir ve aksesuar iPod Touch (4. nesil), iPad, iPad 2, iPad (3. nesil), iPhone 4 ve iPhone 4S ile çalışır. Ayrıca iPhone 5, iPod Touch (5. nesil), iPad (4. nesil) ve iPad Mini dahil aksesuar bağlamak adaptör aracılığıyla yeni iOS cihazları ile uyumludur.
Fiyatlandırma ve Stok Durumu
EyeTV Mobil aksesuar USD $ 99.95 fiyatlı ve www.elgato.com, Amazon ve diğer perakende satış noktalarında Elgato mevcuttur. Dyle servisle uyumlu EyeTV Mobile uygulaması, App Store'da ücretsiz olarak kullanılabilir. Dyle Mobil TV hizmetleri herhangi bir zamanda (kapsama tüm istasyonlar tüm pazarlarda mevcuttur, katılımcı piyasalarda değişir) de değişikliğe tabi bir abonelik ücreti olmadan hemen kullanılabilir.
Dyle Hakkında ™ Mobil TV
Dyle ™ mobil TV tüketiciler deneyim ve evde mobil cihazları ile canlı yayın televizyon keyfini yeni, kolay bir yol sunan ya da on-the-go. Dyle uygulaması canlı yayın programlama sağlar - örneğin, yerel ve ulusal haberler, yanı sıra spor ve eğlence içeriği gibi, Dyle sahip mobil cihazlarda, ATSC Mobile DTV standardından yararlanılarak. 2012 yılında başlatılması uyumlu cihazlar ile, Dyle potansiyel nüfusun yüzde 55 ulaşarak, 35 ABD piyasalarında mevcut olacak ve gelecekte ek ağ programlama ve donanım katacak. Dyle Mobil İçerik Girişim (MCV), Belo Corp, Cox Medya Grubu, EW Scripps A.Ş., Gannett Yayıncılık, Hearst Televizyon A.Ş., Medya Genel Inc, Meredith Corp olmak üzere 12 büyük yayın gruplarının bir ortak girişim tarafından işletilmektedir İnci, LLC yanı sıra, Fox, ION Yayını ve NBC olarak bilinen tek başına bir varlık bir parçası olarak yer alır., post-Newsweek istasyonları Inc Raycom Medya,. Daha fazla bilgi için, ziyaret www.dyle.tv .
Hakkında Elgato
Elgato sektörün önde gelen TV ve Mac, PC, iPhone ve iPad için video çözümler sunmaktadır Elgato için endüstri lideri TV ve video çözümleri sunmaktadır. TV tuner ve ödüllü EyeTV yazılımı geniş bir seçim ile, Elgato izlemek ve TV ve HDTV kaydetmek için çözümler tam bir yelpazesi sunmaktadır. Elgato video ürünleri, oyuncular, tüketiciler ve profesyoneller için yüksek kaliteli video yakalama ve dönüşüm sağlamak. Ayrıca, Elgato Thunderbolt teknolojisine sahip dünyanın ilk gerçek taşınabilir yüksek hızlı sürücü sunuyor. Elgato özel Münih, Almanya ve San Francisco, California ofisleri ile yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. DIGITURK ESENYURT - İletişim e-mail: seo.istanbul.tr@gmail.com
Template Creating