5 Şubat 2013 Salı

Dizüstü veya masaüstü PC üzerinde HD video kaydedin


Dizüstü veya masaüstü PC üzerinde HD video kaydedin oyun
HD PVR 2 Gaming Edition, yüksek çözünürlüklü H.264 formatında, Windows dizüstü veya masaüstü bilgisayar üzerine bir Sony ® PlayStation ® 3 veya Microsoft ® Xbox ® 360, yüksek çözünürlüklü video kaydeder. HD en iyi oyun video kayıtları yapın. YouTube'a en sevdiğiniz oyunları yükleyin ve çevrimiçi diğer oyuncular ile paylaşabilirsiniz. Ya da oyunun bir yüksek tanımlı film arkadaşlarınızla paylaşmak ya da klan üyeleri ile taktikleri tartışmak için kullanmak oyun yapmak!
Ayrıca PC'nizi ekrana geri oyun kayıtlarını çalmak veya oynatmak için ev ağı üzerinden aktarabilirsiniz PS3 veya Xbox 360.
Yeni! Şimdi HDMI ve artı hiçbir gecikme HDMI video geçidi Bileşen Video!
HD PVR 2 kolay Xbox 360 ve HD TV setine bağlamak için yapmak ve HDMI çıkışı ile birlikte gelir. Hala HD TV setine hiçbir gecikme geçidi için HDMI çıkışı kullanırken PS3 için HD PVR 2, bir PS3 Komponent Video oyun kablosu ile geliyor!
Kayıt düğmesi üzerine monte edilmiştir
HD PVR 2 üst ve kolaylaştırır
sizin oyun kayıtları başlatmak ve durdurmak!
Yeni! Şimdi Kayıt düğmesi ile, böylece HD PVR 2 doğrudan başlatmak ve video kayıtları durduramaz
HD PVR 2 üstten kayıt düğmesi var. Kayıt düğmesine tıklayın ve ShowBiz PC'nizde açılır ve kayıt başlar. Tekrar kayıt düğmesine Hit ve ShowBiz kayıt durur. Bu video oyun süper kolay kayıt yapar!Hiçbir gecikme ve PC'nizin hiçbir yavaşlama ile, PC oyun kaydedin!
HD PVR 2 sizin oyun kaydetmek için bilgisayarınızın HDMI çıkışı bağlanabilir. Bizim "hiçbir gecikme geçidi" ile, bir TV monitörü kayıt sırasında üzerinde oyun oynayabilirsiniz. Kodlama HD PVR 2 içinde yapılır beri kayıt PC'nizi yavaşlatabilir olmayacak!
İnanılmaz ses ve görüntü kalitesi
HD PVR 2 Gaming Edition TV stüdyolarında kullanılan bir profesyonel kalitede video kodlayıcı kullanır. Kadar 1080p30 HD çözünürlüklerde inanılmaz H.264 sıkıştırma kullanarak HD PVR 2 kayıt. HD PVR 2 H.264 kayıt formatı Blu-ray diskler tarafından kullanılan ve şaşırtıcı dijital ses ile net bir görüntü sağlayan, video kalitesi diğer sıkıştırma standartları aşıyor. Ve H.264 popüler MPEG-2 formatına göre disk alanı 1/3 kullanır.
PC monitörü veya HD TV seti en iyi oyun kayıtları İzle
Kayıtlarınızı PC'nizin sabit disk üzerinde bir kez, sen dahil ShowBiz uygulamasını kullanarak bilgisayarınızın ekranında doğrudan oynatabilirsiniz. Ayrıca PlayStation 3, Xbox 360 veya diğer yüksek tanımlı medya oynatıcı için ev ağ üzerinden kayıtları aktarabilirsiniz.
Ile bizim hiçbir gecikme HDMI video pass ile kayıt sırasında oynayın!
PC'nizin disk sürücüsü üzerinde oyun kaydederken HD PVR 2 Gaming Edition aracılığıyla gerçek-zamanlı video pass ile geliyor, böylece HD TV'de oyun izleyebilirsiniz. Sadece oyun konsolu ve HD TV seti (HDMI dahil ve artı Bileşen Video kabloları) arasında HD PVR 2 bağlayın.
Arkadaşlarınızla YouTube ve paylaşmak için en iyi oyunları yükle
HD PVR 2 Gaming Edition bir YouTube'a yüklemek tıkla birlikte gelir. Oyunun HD kayıtlarınızı YouTube en iyi videoları oynatmak ve upload edin. YouTube için mükemmel H.264 kullanarak HD HD PVR 2 Gaming Edition kayıtları videolar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. DIGITURK ESENYURT - İletişim e-mail: seo.istanbul.tr@gmail.com
Template Creating