5 Şubat 2013 Salı

Canlı TV izlemek için yeni bir yol


 Canlı TV izlemek için yeni bir yol - Evde ya da dünya çapında!
Evde iPad * TV canlı izle:
mutfakta, bahçede, havuz: iPad kullanıcıları en sevdikleri TV programlarını her yerde evde, kendi iPad canlı izleyebilirsiniz. Onlar gibi canlı prime-time TV programları ve spor etkinlikleri gibi kendi TV seti, izleyebilirsiniz herhangi bir programı, Broadway ev boyunca bir iPad iletilebilir. Broadway ile, iPad Canlı TV izlemek için # 1 yolu olacak bulacaksınız!
Eğer seyahat ve ev sevdiğiniz TV programlarını görmek mümkün olmak ister misiniz?
Eğer sık ​​sık yurt dışına mısınız ve en sevdiğiniz TV programlarını veya spor olayları kaçırmak istemiyorsanız? Eğer dünyanın neresinde olursanız olun Broadway sayesinde, iPad veya kablosuz veri ağı veya Wi-Fi üzerinden iPhone yolda evinizde TV programlarını dinleyebilirsiniz.
Bir cep Mac veya PC dizüstü kullanıcı mısınız?
Büyütmek için tıklayınız
Broadway kayıt sırasında
tıklayınız büyütmek için
Dünyanın her yerinde, aynı zamanda sörf ve TV izlemek için PC ya da Mac kullanarak düşünün! Eğer ev ya da dünya çapında, bir Wi-Fi bağlantısı bulunan her yerden Broadway, artık TV izleyebilirsiniz!
Yeni özellik! Broadway takılı bir USB başparmak götürmek için en sevdiğiniz TV programlarını kaydedin ve sonra bu kayıtları çalma!
Zaten Broadway varsa, yeni kayıt özelliği ücretsiz olarak yüklenebilir. Sadece bizim gitmek Broadway destek sayfası Daha fazla bilgi için.
Dünyanın her yerinde, ev güvenlik kamera izlemek ister misiniz?
Sadece bir güvenlik kamerasına Broadway'de A / V giriş bağlanmak ve sonra iPad sizi canlı TV ve güvenlik kamera arasında geçiş yapabilirsiniz. Mobil cihazınızda ya Wi-Fi üzerinden veya Internet üzerinden güvenlik video izle!

* Not: biz iPad ve burada iPhone hakkında konuşurken, Broadway de Android telefonlar ve tablet artı iPod touch, PC ve Mac ile çalışır. Broadway Flash kullanarak Apple olmayan mobil cihazlar için canlı TV gönderir. Broadway bu video göndermekte ve cihaz tipine bağlı olarak değişir video formatı hangi aygıtı belirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. DIGITURK ESENYURT - İletişim e-mail: seo.istanbul.tr@gmail.com
Template Creating