16 Şubat 2013 Cumartesi

Sen Kimsin


Sen Kimsin?
Tolga Çevik’in başrolünde olduğu “Sen Kimsin?” sıradan bir kayıp kız vakasını renkli bir polisiye tat eşliğinde veren bir komedi. Yan rollerde ise Köksal Engür, Pelin Körmükçü, Toprak Sergen gibi isimler göze çarpıyor
Bir süredir televizyon izleyicisini gülmekten kırıp geçiren bir isim Tolga Çevik. BKM projeleriyle dikkat çeken, sinemada “Vizontele” serisi, “Organize İşler” gibi hayli sevilen Yılmaz Erdoğan projeleriyle parlayan, televizyonda “Avrupa Yakası” ve “Komedi Dükkanı”yla iyiden iyiye bir popülarite yakalayan Tolga Çevik, “Sen Kimsin?”le beyazperdede kendi başına ayakta durabileceğini gösteriyor.
Tolga Çevik’in yanı sıra Köksal Engür, Pelin Körmükçü, Toprak Sergen ve Zeynep Özder’in de önemli rollerde boy gösterdiği filmin yönetmeni ise “Çok Filim Hareketler Bunlar”dan sonra ikinci uzun metrajına imza atan Ozan Açıktan. Senaryo ise Tolga Çevik, Ozan Açıktan ve Levent Pala imzasını taşıyor. Film, kayıp bir kızın peşindeki dedektif Tekin’in komik hikayelerine odaklanıyor.
Tekin (Tolga Çevik) ve trafikten emekli yardımcısı polis memuru İsmail Abi (Köksal Engür), kaybolan bir kızı bulmak için, hayatları pahasına her türlü tehlikeyi göze alır. Kız kaçırılmış mıdır? Eğer öyleyse, kaçıranlar ne kadar fidye istemektedir? Peki kız nerede tutulmaktadır? Sıradan bir kayıp kız vakasının peşinde başlayan hikaye, hesaplaşmaların, oyun içinde oyunların geliştiği bir maceraya dönüşür. Kim masum, kim suçlu birbirine karışır. Tüm bu süreç içerisinde Dedektif Tekin’in Müfettiş Closeau’ya rahmet okutacak sakarlıkları ve şaşkınlıkları birbirini izler.
BKM Film kanatları altında kotarılan “Sen Kimsin?” geçen martta Türkiye sinemalarında vizyona girmiş ve o günden bu yana 1,6 milyon izleyiciyi sinema salonlarına çekmişti. Altı haftayı bulan çekimler ise Yenikapı, Kuruçeşme, Fatih, Seyrantepe, Karaköy, İstinye, Eminönü, Kasımpaşa, Kartal gibi İstanbul’un birçok güzide semtinde gerçekleştirildi.
Tolga Çevik’in kılıktan kılığa girdiği ve Dedektif Tekin rolünde hakikaten tekinsiz bir performans sergilediği film, kimi esprileri dilinize yapışacak türden bir komedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. DIGITURK ESENYURT - İletişim e-mail: seo.istanbul.tr@gmail.com
Template Creating