5 Şubat 2013 Salı

Fiyatlandırma ve Stok Durumu


XSplit çalıyor ve Elgato Oyun Yakalama HD izle
San Francisco / Hong Kong, 15 Ocak 2013 - Elgato ve SplitmediaLabs bugün Elgato Oyun Yakalama HD kullanıcıları artık XSplit çalıyor güçlü canlı streaming yeteneklerini tam olarak yararlanmak duyurdu. Elgato ve Splitmedialabs arasında yakın bir işbirliği sayesinde, XSplit şimdi tam Elgato Oyun Yakalama HD destekler. Çeşitli hizmetler için Oyun Yakalama HD ve XSplit, oyun ve yayıncılar can live-stream zorlayıcı, TV benzeri yayınları kullanma.
SplitmediaLabs ve Elgato işbirliği yeni yetenekler sağlamak özgür yazılım güncelleştirmelerini sağlar. XSplit Broadcaster 1.2 yazılım güncellemesi de hemen kullanılabilir www.xsplit.com . Elgato Oyun Yakalama HD yazılım sürümü 1.2.1 de hemen kullanılabilir gamecapture.com / indirme .
"Elgato'nun Oyun Yakalama HD olağanüstü yakalama ürünüdür," Henrik Levring, SplitmediaLabs CEO'su. "Oyuncular XSplit 1.2 ve Elgato Oyun Yakalama HD birleşimi gerçek zamanlı olarak seyirciyi eğlendirmek için bir teknoloji çözüm sağladığını göreceksiniz."
"XSplit Yayıncı gerçekten kategori tanımlayan inanılmaz güçlü ve esnek bir canlı streaming çözümdür," Markus Fest, Elgato CEO'su. "Biz çok bu işbirliği hakkında heyecan duyuyoruz."
Fiyatlandırma ve Stok Durumu
Elgato Oyun Yakalama HD Elgato (edinilebilir gamecapture.com ), Amazon, Apple Online Store ve ABD $ 179,95 / AU 229 $ için seçilen diğer perakendeciler. Elgato Oyun Yakalama HD Yazılım ücretsiz olarak yüklenebilir gamecapture.com / indirme . XSplit Kişisel ve Xsplit Premium (ticari kullanım için) SplitmediaLabs (edinilebilir www.xsplit.com bir XSplit Kişisel 3-Ay-Lisans için 14.95 $ USD başlayarak). Bir ücretsiz deneme mevcuttur.
Hakkında Elgato Oyun Yakalama HD
Elgato Oyun Yakalama HD saniyede 30 Mbit HD kalitesinde Xbox 360 veya PlayStation 3, yüksek çözünürlüklü oyun kaydetmek için H.264 donanım kodlama kullanır. Aynı zamanda, oyun herhangi bir gecikme ile HDMI üzerinden TV geçirilir. Elgato Oyun Yakalama HD bile bir kablo sürü veya bir güç kaynağı gerekmez - donanım tek bir kablo kullanarak, Xbox 360 veya PlayStation 3 doğrudan bağlanır. Kayıt düğmesine basılmamış olsa bile benzersiz Flashback kayıt özelliği sayesinde, Elgato Oyun Yakalama HD, kendisinden önce var oyun hatırlar. Oyuncular sadece onlar kaydetmek ve geriye dönük olarak kaydetmeye başlamak istediğiniz sahnenin başlangıcına geri gidebilirsiniz. Daha neler, Elgato Oyun Yakalama HD sosyal etkileşim ve paylaşım için izin verir: sadece tek bir tıklama ile, canlı oyun Twitch aktarılan olabilir, veya YouTube, Facebook ya da Twitter arkadaşları ve hayranları ile paylaşmak için kaydedildi. Daha sonra bir video düzenleme programı kullanarak düzenleme için oynanış videoları kırpmak bile mümkündür.
Hakkında XSplit Yayıncı
XSplit çalıyor genç hobi profesyonel tekerleri arasında değişen bir kullanıcı tabanına sahip dünyanın en popüler yayın ve canlı akış uygulamaları biridir. Herkes ana öğrenebilirsiniz TV gibi yayın özelliklerinden yararlanarak iken akışı sunumlar ve canlı oyun için kullanıcılar sağlar. 2010 yılı Kasım ayında, kamu beta sürümünden bu yana, ürün, sosyal ve profesyonel video oyunu yayıncılığı olmak üzere birçok alanda, Internet canlı akışı üretimi için de facto standart haline gelmiştir. XSplit çalıyor, gelişmiş yayınlanan ve SplitmediaLabs tarafından dağıtılır.
Hakkında Elgato
Elgato sektörün önde gelen TV ve Mac, PC, iPhone ve iPad için video çözümleri sunmaktadır. TV tuner ve ödüllü EyeTV yazılımı geniş bir seçim ile, Elgato izlemek ve TV ve HDTV kaydetmek için çözümler tam bir yelpazesi sunmaktadır. Elgato video ürünleri, oyuncular, tüketiciler ve profesyoneller için yüksek kaliteli video kayıt ve dönüşüm sağlamak. Ayrıca, Elgato Thunderbolt teknolojisine sahip dünyanın ilk gerçek taşınabilir yüksek hızlı sürücü sunuyor. Elgato özel Münih, Almanya ve San Francisco, California ofisleri ile yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. DIGITURK ESENYURT - İletişim e-mail: seo.istanbul.tr@gmail.com
Template Creating