5 Şubat 2013 Salı

Elgato Oyun HD Yakalama


Elgato Oyun HD Yakalama: Tutanak ve gerçekten kolayca oyun paylaşmak
Münih, May 21, 2012 - Elgato açıkladı Oyun Yakalama HD, bir Mac veya PC kullanarak PlayStation veya Xbox oyun kayıt ve paylaşmak için basit ve şık bir çözüm. Elgato Oyun Yakalama HD ile oynanış videoları yenilikçi donanım tasarımı, güçlü H.264 kodlayıcı, ve özellikle oyuncuların ihtiyaçlarına özel yazılımı sayesinde her zamankinden daha, kaydetmek, düzenlemek ve paylaşmak için daha kolaydır. Elgato Oyun Yakalama HD USD 199.95 için 1 Haziran sunulacak $ / TL 279,95 KDV dahil $.
Gelişmiş donanım
"Mac veya PC üzerinde yaratılan Oyun videoları özellikle YouTube, patlayıcı büyüme bildiriliyor" Adam Steinberg, Elgato Başkan Yardımcısı Pazarlama diyor. "Elgato Oyun Yakalama HD topluluk minimum çaba ile maksimum kalitede oyun videoları oluşturmak için rakipsiz ve etkili bir yol sunar. . Tüm büyük dosyalar ile sabit disk yormadan - Bu video kodlama yıl ve düzenleme deneyimi bir araya getiren "en gelişmiş H.264 donanım kodlama teknolojisi sayesinde, Elgato Oyun-nefes alarak HD kalitesinde HD kayıtları yakalayın. Aynı zamanda, oyun HDMI üzerinden TV aktarılır - saf kalite ve gecikme olmaksızın. Elgato Oyun Yakalama HD bile bir kablo sürü veya bir güç kaynağı gerekmez - donanım tek bir kablo kullanarak, Xbox 360 veya PlayStation 3 doğrudan bağlanır.
Oyuncular için özel olarak tasarlanmış
Elgato Oyun Yakalama HD oyuncuların yerine sürekli kayıt teknolojisi ile kendilerini ilgilendiren arasında, ne konularda odaklanmak sağlar. Kayıt düğmesine basılmamış olsa bile benzersiz Flashback kayıt özelliği sayesinde, Elgato Oyun Yakalama HD, kendisinden önce var oyun hatırlar. Oyun sonra sadece onlar kaydetmek ve geriye dönük kayıt başlamak istediğiniz sahnenin başlangıcına dönebilirsiniz. Daha neler, Elgato Oyun Yakalama HD sosyal etkileşim ve paylaşım için izin verir: sadece tek bir tıklama ile, videolar YouTube, Facebook ya da Twitter arkadaşları ve hayranları ile paylaşılabilir. Ve Elgato Oyun Yakalama HD yazılımı ile, daha sonra bir video düzenleme programı kullanarak düzenleme için oynanış videoları kırpmak bile mümkündür.
Kutusuna ve gereksinimleri neler bulunuyor
Elgato Oyun Yakalama HD bir Hızlı Başlangıç ​​Kılavuzu, USB kablosu, HDMI kablosu, ve PlayStation 3 kablosu ile birlikte gelir. Bu Xbox 360 (HDMI şifresiz) ve PlayStation 3 (A / V) video sinyallerini 480p, 576p, 720p ve 1080i girişini kabul eder. Mac OS X 10.7 ve 2.0GHz Intel Core 2 Duo işlemci, bir Mac üzerinde kullanım için gereklidir. Bir PC, Windows 7, bir 2.0GHz Dual-Core işlemci, ses kartı, 4GB RAM, ve bir USB 2.0 portu gereklidir. Elgato Oyun Yakalama HD yazılımı indirmek için kullanılabilir.
Fiyatlandırma, kullanılabilirlik ve VIP üniteleri
USD 199.95 $ / TL 279,95 $ için, ve seçilmiş perakendeciler: Elgato Oyun Yakalama HD Elgato (www.elgato.com), Amazon (www.amazon.com/dp/B00840353W yalnızca ABD köprü) den 1 Haziran sunulacak. Kendi oyun kanalı ile YouTube yönetmenleri artık VIP statüsünde başvuran ve facebook.com / elgatogaming ziyaret ederek bir test cihazı talep edebilirsiniz. Beta tester demo videolarını, ürün durumu bilgileri ve Elgato Oyun Yakalama HD hakkında ek haberleri bir seçim için www.gamecapture.com ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. DIGITURK ESENYURT - İletişim e-mail: seo.istanbul.tr@gmail.com
Template Creating