16 Şubat 2013 Cumartesi

Burada mola var


Burada mola var
Bir kumaşın sanata dönüştüğü yarışma Project Runaway!
Dünyanın takip ettiği; yarışmalar, diziler ve ünlülerinin hayatları Dizimax Entertaintment ile ekranlarınıza gelecekken, bu ay Amerikan’ın en çok konuşulan yarışması “Project Runaway” heyecan dolu 9. sezon yeni bölümü ile ekranlara geliyor.
Yeni kimliği ile merhaba diyen Dizimax Entertaintment'ta dünyanın konuştuğu reality showlar, Hollywood yıldızlarının biyografileri, yarışmalar ve dizilerle Digiturk ekranlarında tam gaz devam ediyor. Dünyanın konuştuğu ve birçok ülkeye de ilham veren özgün içerik ve formatlar ile televizyon keyfiniz ikiye katlanacak. Televizyon program türlerinde tüm benliğimizi saran reality showlar ve yarışmalar, hepimizin ilgisini çekmeyi başarıyor. Show dünyasının en ilgi çekici türlerinden biri olan reality showlar, ünlülerin sıradan günlerini, sıradan olmayan insanların da nasıl bir üne kavuştuklarını gösterdi. Yeteneğine, sanatına veya zanaatına  güvenen binlerce isim ve içlerinden bir tanesinin yıldız olduğu programlar ise ilgi çekmeyi her daim başarıyor. Merak uyandıran şovları ile Dizimax Entertainment’ın yeni kimliğindeki  yetenek yarışması yerini aldı. Bunlardan biri “Project Runaway”. Gerçek yeteneklerin kıyasıya mücadele ettiği moda yarışması sizleri bekliyor. Konseptlerin yeni adresi olan bu yarışmaya bir göz atalım.
İlham Kaynağı Bir Yarışma
Düğünler, özel lansmanlar, partiler ve daha birçok seremonilere katılmadan önce ne giyeceğimiz en çok düşündüren soru. O gün en özel ve en güzel kadın / erkek olmak için harcanan emek, belirli bir disiplin gerektiriyor. Markalı ya da sıradan bir markadan seçtiğimiz kıyafet de yetmiyor. Onu taşımak için saç, baş, makyaj da ikinci sırada.
Moda yarışmaları tasarımcıların tarzını ortaya koysa da, bizlere de nasıl yön vermemiz gerektiğini hatırlatıyor. Ünlü modacıların yorumları, araştırmaları ve deneyimleri bizim de stilimizde nasıl bir yol izlememiz gerektiğini gösteriyor.
Bu yarışma, tasarımdan gerçeğe uzanan konseptler ve hayallerin adresi. Kameralar tutkuyu ve kıskançlığı kaydediyor, çünkü bu podyumda makas makasa bir rekabet yaşanıyor.
Binlerce aday arasından seçilen birbirinden yetenekli 12 tasarımcı, modanın  merkezi New York ‘a gelebilmek için yarışıyorlar. Adayların hazırladıkları koleksiyonları New York Moda Haftası’nda sergileyebilmeleri için bu uzun maratonu kazanmaları gerekiyor. Kazanan ayrıca 100.000$ değerinde bir çekin de sahibi olacak.
Amaç; yetenek, ilham ve zaman üçgeninde bir koleksiyon yaratmak...
Project Runway tam anlamıyla kendine bağımlılar yaratan bir show. Tüm dünyada hakkında açılmış ünlü  blog siteleri ve fanatik izleyicileri var.
Eski top model Heidi Klum’ un sunumu, erkek modasına yön veren Michael Kors, Elle dergileri moda direktörü Nina Garcia ve  tasarım  gurusu  Tim Gunn’ ın jüri üyeliğinde muhteşem bir moda gösterisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. DIGITURK ESENYURT - İletişim e-mail: seo.istanbul.tr@gmail.com
Template Creating